Diensten

Academy – Training
& Opleiding

U steekt uw ziel en zaligheid in uw bedrijf. U wilt dat alles goed geregeld is en u wilt groei realiseren door te ondernemen. En die groei realiseert u ook via uw medewerkers!

Libero voorziet in een op maat gemaakt pakket van Training en Opleiding.

Want, zijn uw medewerkers op de hoogte van regels die de wet voorschrijft? En hoe handelen ze in het geval van calamiteiten of als een gast onwel wordt?
Maar, als goed werkgever realiseert u ook groei van uw bedrijf door het vergroten van kennis bij uw medewerkers; heeft uw medewerker wel alle commerciële tools in handen om uw omzet te vergroten?
En natuurlijk hoeven wij u niet te vertellen hoe motiverend een opleiding of training kan zijn voor een medewerker met ambitie.

Training en Opleiding worden aangeboden in de Libero Academy. Dit doen we op locatie on the job en/of middels E-learning en altijd in samenwerking met professionals.

We maken hierin de volgende onderverdeling:

Algemeen:
Primair ten dienste van het bedrijf, waarbij met name wet- en regelgeving en veiligheid centraal staan. Denk hierbij aan BHV-EHBO, Omgaan met agressie, HACCP.

Op maat:
Ten dienste van het bedrijf en specifiek afgestemd op de behoefte die er is. Denk hierbij aan Verkooptechnieken, Gastvrijheid en gastgerichtheid (hospitality) en Yieldmanagement.

Maar ook ontwikkeling van de individuele medewerker. Van een training leiding geven tot omgaan met feedback en het opzetten van een Persoonlijk ontwikkelingsplan.