Zelfstandig werkend kok

Opleiding: MBO
Locatie: Omgeving Den Bosch
Uren per week vanaf: 24

Introductie

Ben jij zelfstandig werkend kok met ambitie? Dan komen we graag met jou in contact.

Organisatie

De combinatie van een à la carte restaurant en uitgebreide banqueting activiteiten zowel zakelijk als voor feesten typeren de activiteiten voor deze organisatie. De organisatie is gelegen in de nabijheid van Den Bosch en biedt naast de hotelfaciliteiten de gelegenheid om zakelijke bijeenkomsten te organiseren ook de mogelijkheid om een bruiloft te organiseren vanaf de ceremonie tot en met het feest. Maar ook is er een à la carte restaurant, een bar en een mooi terras gelegen in een natuurlijke omgeving.
Er zijn 16 zalen en 90 hotelkamers.

Functie

Samen met je collega’s van het keukenteam zorg je er voor dat het onze gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt.Als zelfstandig werkende kok verzorg je de lunch, het diner en de voorbereidingen voor het ontbijt. De keuken werkt veel met pure streekproducten en zoveel mogelijk biologisch. Het is belangrijk dat je als kok kunt inspelen op de wensen van de gasten zoals Vegan en Glutenvrij.
De keuken is geopend van maandag tot en met zondag. Jouw doel is een hoge tevredenheid bij gasten, of het nu een zakelijke lunch, een bruiloftsdiner of het al la carte restaurant betreft.


Functie-eisen

  • Je kunt uitstekend koken en hebt passie voor het vak. Indien je (nog) niet gekwalificeerd bent, ben je bereid tot het behalen van een vakdiploma;
  • Afgeronde koksopleiding (pré);
  • Wanneer je veel ervaring hebt zijn er doorgroeimogelijkheden op termijn om door te groeien als Souschef óf om de functie te combineren;
  • Bereid zijn in de weekenden en avonden te werken;
  • Creatief zijn en het nemen van initiatieven;
  • Je bent stressbestendig, een doorzetter en je hebt uiteraard geen 9-17 mentaliteit;
  • In bezit van HACCP Certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Aanbod

Een mooie functie met een passend salaris. Er wordt een afwisselende werkomgeving volop in ontwikkeling geboden in een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Horeca.

Sollicitatie

Reageren kan via onderstaande button REAGEREN!
Je kunt ook direct contact met ons opnemen!
Tel: 013 – 799 70 13

Inlichtingen

Libero Leisure Careers
Tel: 013 – 799 70 13
E-mail: welcome@liberoleisurecareers.com

Deel deze vacature via:
Menu