Werkgevers

Libero Leisure Careers is actief in de Leisure-, Kunst & Cultuursector op het gebied Werving & Selectie,
juridisch werkgeverschap, training en ontwikkeling. Wij zijn de verbindende factor tussen vraag en aanbod.

Juridisch werkgeverschap

Libero denkt graag mee over de inrichting van uw organisatie; FLEXIBILITEIT is hierbij ons credo!

Heeft u mensen in vaste dienst, dan bent u flexibel als uw medewerkers breed inzetbaar zijn. Investeren in (bij)scholen is een optie.

Maar Libero neemt ook graag het juridisch werkgeverschap van u over.
Bij uitzenden bent u maximaal flexibel in de inzet van arbeidsuren en beweegt u mee met de bedrijfsdrukte; voor een kortere of langere periode.
Bij detacheren krijgt de medewerker een contract aangeboden voor een langere periode en met een bepaald aantal uren. Flexibel en toch ook een bepaalde mate van zekerheid voor zowel u als uw medewerker.

Libero is transparant in zijn dienstverlening en kent de wet- en regelgeving (WAB). Uw flexibiliteit is onze dienstverlening!

Libero Academy

Scholing is groei! Voor werknemers uitdagend en toekomstgericht. Voor werkgevers een beter product / dienstverlening en flexibiliteit. Binnen de Libero Academy bieden wij E-Learning, On-the-job en combi trajecten aan die een positieve bijdrage leveren aan persoonlijke en bedrijfs ontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Recruitment /
Werving & Selectie

Libero gaat op zoek naar de juiste persoon, op het juiste moment, op de
juiste plek. Op basis van persoonlijke gesprekken, de juiste keuze kunnen
maken. We kijken naar de hard skills en soft skills, past de organisatie en
de uitdaging bij de kandidaat en andersom? Of het nu gaat om fulltime of
parttime banen, schoolverlaters of ervaren professionals, MBO of HBO+
kandidaten, Libero denkt graag mee op het gebied van arbeid. Meer
weten? Neem contact met ons op.

Administratieve
HR ondersteuning

Bent u zelf (juridisch) werkgever en heeft u uw medewerkers in eigen dienst, kunnen wij u met onze dienstverlening een hoop werk en zorgen uit handen nemen.

Salarisadministratie: Libero verzorgt de complete verloningsprocedure zoals het verwerken van gewerkte -, ziek-, vakantie- en verlofuren; het aanbieden van een systeemportal waar uw medewerkers hun loongegevens kunnen inzien; aanleveren van loonstaten; aanleveren betalingsbadge. Maar daarnaast ontzien wij u ook in het opstellen en verwerken van de arbeidsovereenkomst met uw (nieuwe) medewerker; ondersteunen wij bij on-boarding, signaleren wij iedere stap die u volgens CAO en/of wetgeving moet zetten; verzorgen wij alle documentatie (oa aanzegging, verlenging contract, vaststelling, exit, functioneren); assisteren we bij een arbeidsconflict en ondersteunen we bij casemanagement bij verzuim volgens Wet Verbetering Poortwachter.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte dienstverlening voor uw bedrijf.

Menu