Vakantiekracht Techniek & Onderhoud

Opleiding: Voortgezet onderwijs
Locatie: Oisterwijk
Uren per week vanaf: 12

Introductie

De functie Techniek & Onderhoud bij dit vakantiepark is kort samen te vatten: jij zorgt met je twee rechterhanden dat alle zaken op orde zijn en dat het gehele park er netjes en verzorgd uitziet.

Organisatie

Ideaal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven-Tilburg-’s-Hertogenbosch en direct aan de Oisterwijkse bossen met ruim 50 vennen biedt Streekpark Klein Oisterwijk alles wat je van een vakantiepark mag verwachten. Gelegen in Nationaal Park Het Groene Woud – met 7500 hectare aan bos en heide – richt Klein Oisterwijk zich op eenieder met een interesse voor natuur en streekbeleving. Gezien de vele faciliteiten en activiteiten hoef je het terrein eigenlijk helemaal niet af, maar doe je dat wel, dan zijn de mogelijkheden werkelijk legio. Van prachtige wandel- en fietspaden tot een safaripark waar je ineens tussen de leeuwen en tijgers kunt rondrijden, en van zandverstuivingen tot het beste familiepretpark van Europa: alles ligt op steenworpafstand.

Functie

Je werkt veel samen met je collega’s. Zo vormen jullie een sterk team dat er altijd 110% voor gaat en waar wij en onze gasten op kunnen rekenen. Je verwisselt een kapotte lamp in één van de bungalows, veegt de bladeren weg van de paden en schiet te hulp wanneer een van onze gasten een technisch probleem meldt. In de weekenden, tijdens de vakantie en/of in de avonduren. Altijd in overleg met jou, want we houden rekening met jouw schoolroosters.

Functie-eisen

Of je nu een storing verhelpt of een reparatie verricht: gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten. Werkervaring of een afgeronde opleiding is echt niet nodig voor deze Bijbaan Techniek & Onderhoud. We rekenen op het volgende:

  • Technisch inzicht
  • Minimale leeftijd van 18 jaar
  • Gastvrijheid en service met een glimlach
  • Drive; altijd dat stapje extra willen zetten
  • Beschikbaar in de weekenden

Aanbod

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

  • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
  • Een afwisselende functie
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden in het vakgebied

Sollicitatie

Reageren kan via onderstaande button REAGEREN!
Je kunt ook direct contact met ons opnemen!
Tel: 013 – 799 70 13

Inlichtingen

Libero Leisure Careers
Tel: 013 – 799 70 13
E-mail: welcome@liberoleisurecareers.com

Deel deze vacature via:
Menu