Medewerker Huishoudelijke dienst

Opleiding: Voortgezet onderwijs
Locatie: Oisterwijk
Uren per week vanaf: 24

Introductie

Werken in een vakantiesfeer? Ga dan aan de slag als medewerker huishoudelijke dienst op één van de mooiste parken in Nederland. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van netjes, opgeruimd, hygiënisch en echt schoon.

Organisatie

Ideaal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven-Tilburg-’s-Hertogenbosch en direct aan de Oisterwijkse bossen met ruim 50 vennen biedt Streekpark Klein Oisterwijk alles wat je van een vakantiepark mag verwachten. Gelegen in Nationaal Park Het Groene Woud – met 7500 hectare aan bos en heide – richt Klein Oisterwijk zich op eenieder met een interesse voor natuur en streekbeleving. Gezien de vele faciliteiten en activiteiten hoef je het terrein eigenlijk helemaal niet af, maar doe je dat wel, dan zijn de mogelijkheden werkelijk legio. Van prachtige wandel- en fietspaden tot een safaripark waar je ineens tussen de leeuwen en tijgers kunt rondrijden, en van zandverstuivingen tot het beste familiepretpark van Europa: alles ligt op steenworpafstand.

Functie

Als medewerker huishoudelijke dienst weet jij als geen ander wat echt schoon is. Je zorgt voor een keurig, schoon, hygiënisch, opgeruimd, comfortabel en prettig vakantieverblijf voor onze gasten. Zo kunnen zij genieten van een onbezorgde vakantie.
Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze verhuur- accommodaties, de sanitaire gebouwen en de openbare ruimtes van het vakantiepark. Je zorgt onder andere voor mooi opgemaakte bedden, streeploos gedweilde vloeren, schone ramen, stofvrije ruimten en nette toiletten. Je doet er alles aan om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zich thuis voelen op ons vakantiepark.


Functie-eisen

  • Van nature een opgeruimd type
  • Gastvrij en sociaal
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Rijbewijs B is een pré, niet vereist
  • Netjes en Nauwkeurig
  • Volgens een rooster inzetbaar in het weekend en feestdagen
  • Beschikbaar in de vakantieperiodes

Aanbod

Een baan in een natuurlijke omgeving met een passend salaris en toeslagen conform de Recreatie CAO.

Sollicitatie

Reageren kan via onderstaande button REAGEREN!
Je kunt ook direct contact met ons opnemen!
Tel: 013 – 799 70 13

Inlichtingen

Libero Leisure Careers
Tel: 013 – 799 70 13
E-mail: welcome@liberoleisurecareers.com

Deel deze vacature via:
Menu